Coca‑Cola

Coca‑Cola

Хранливи факти
Нутритивни вредности во: 100ml %*
Енергија: 185kJ / 44kcal 6%
Масти 0g 0%
од кои заситени масти: 0g 0%
Јаглехидрати 10.9g 10%
од кои шеќери: 10.9g 30%
Протеини 0g 0%
Сол 0%