Nasty C

Повеќенаградуваниот јужноафрикански музичар со платинести изданија потекнува од Дурбан во провинцијата КваЗулу-Натал и е наречен „Најкул дете во Африка“. Неговото меѓународно признание доведе до потпишување со Def Jam US во 2020 година и објавување на неговиот трет албум Zulu Man With Some Power, со кој постигна светска популарност.  

Nasty C | Crazy Crazy | Coke Studio