New Jeans

NewJeans се првата група која започна од ADOR, независната издавачка куќа на HYBE, предводена од Min Hee-Jin. Преку нивната вистинита и автентична музика како сведок на младешки дух, петчлениот состав (MINJI HANNI, DANIELLE, HAERIN и HYEIN) се стреми да ја издигне Кореанската поп-музика до нови височини преку поместување на границите на постоечката кореанска поп сцена.