Xin Liu

XIN LIU е официјален портпарол на кинеското Coke Studio. Таа е најмладата и највлијателната пејачка, продуцентка и модна икона во Кина. Таа е и професионална улична танчерка. Во 2020 година, таа учествуваше во втората сезона на кинеското реално шоу „Youth With You“ и дебитираше како првопласирана и популарен шампион во странство. Таа беше именувана и како дел од елитата под 30 години на листата на Форбс во Кина. Во 2021 година, таа го издаде својот личен албум, кој беше продаден во 54 милиони копии ширум светот и беше најпродаван албум во светот.