coke studio logo

Zack Tabudlo

Zack Tabudlo ја започна својата музичка кариера на млада возраст, од солоизведувач, член на група, член на дуо за да на крајот да се оствари како пејач, текстописец и продуцент. Во 2022 година, тој се појави како најстримуваниот локален уметник на Spotify на Филипините покрај Taylor Swift и BTS.  

Zack Tabudlo | Fool | Coke Studio