SCHWEPPES MIXOLOGY SESSION 2024

Пријавете се на петтиот последователен натпревар за правење коктели и изненадете не со нов, неочекуван микс на Schweppes вкусови

Schweppes

Пробај ги новите вкусови. Постави нови стандарди.

Покажи ја својата вештина! Подготви незаборавна вечер со пријателите и изненади ги со нови, неодоливи Schweppes коктели.

Schweppes