Подобро во друштво отколку соло

Следи го својот друштвен инстиникт, спреми се за забава и уживај во вечерта во најдоброто друштво, котели и добра музика.

Schweppes

Да уживаме во пролетните денови на несекојдневен начин.

Зошто да седите дома кога може да им се придружите на Schweppes забавите низ градот? Уживајте во пролетта во добро друштво и одлична атмосфера. Сето тоа е овозможено од освежителниот вкус на Schweppes.

 

Додека трепкаат светилките, да создаваме незаборавни спомени заедно со Schweppes:

 

01.06

BKW- Скопје- 21ч

 

06.06
Mono Bar- Скопје- 21ч

 

08.06

BLVD-Гостивар-21ч

Kafe Bar Ministerstvo- Куманово-21ч

 

13.06
Mono Bar- Скопје- 21ч

 

20.06
Mono Bar- Скопје- 21ч


27.06
Mono Bar- Скопје- 21ч