SCHWEPPES MIXOLOGY SESSION 2024

Пријавете се на петтиот последователен натпревар за правење коктели и изненадете не со нов, неочекуван микс на Schweppes вкусови

Bartender baner

Знаеме дека уметноста за правење коктели не е само работа, тоа е страст. Ако ја чувствуваш таа страст и си подготвен да ги покажеш своите способности, Schweppes Mixology Session те очекува.

Mixology logo

 

 

 

Трагаш по состојката што ќе ја вивне твојата кариера како бармен во нови височини? Сакаш да ја покажеш својата умешност пред колегите од целиот регион? Мечтаеш дека твојот коктел ќе се најде на коктел картите на најпознатие градски локали?

Ако твојот одговор е да - пријави се на големиот регионален Schweppes натпревар во правење коктели и искористи ја можноста целиот регион да дознае за твојот талент!

За натпреварот

Со пријавата се квалификуваш за првиот круг на натпреварот на локално ниво. Најдобро оценетите натпреварувачи влегуваат во финале што ќе ги собере на едно место најдобрите бармени од 3 земји од регионот - Србија, Црна Гора и Северна Македонија.

 

Покрај престижното признание, победниците ги очекуваат и атрактивни награди – можност да ги претстават своите коктели во најпознатите барови во Лондон, да го посетат прочуеното меѓународно барско шоу во Атина и да присуствуваат на мастерклас едукациите на водечките европски стручњаци во индустријата. Најуспешните рецепти, исто така, ќе бидат промовирани како дел од коктел картата на Schweppes во избрани барови ширум регионот. 

Koktel
Koktel
Koktel

Пријави се и приложи го оригиналниот рецепт за својот Schweppes карактеристичен коктел на www.schweppesmixology.com или испратете скенирана и потпишана копија од формуларот за пријавување на schweppesmixology@gmail.com

Крајниот рок за испраќање на рецептите е 3.4.2024 г.

ПРАВИЛА ЗА УЧЕСТВО

Формулар за пријавување

Bartender takmicenje